PERSONVERN

PERSONVERNERKLÆRING

Inventum Gruppen tar ditt personvern på alvor, og vil kun bruke dine personlige data til å håndtere ditt kundeforhold og for å levere de tjenestene du har bestilt fra oss. Alle personopplysninger samles inn, lagres, behandles, utleveres og makuleres i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs generelle personvernforordning (GDPR: General Data Protection Regulation). Denne personvernerklæringen forklarer i detalj hvordan vi behandler personopplysninger.

1. Hvem vi er:
Inventum Gruppen eier og driver en rekke serveringssteder i Haugesund, Karmøy og Bergen. De ulike serveringsstedene er organisert som datterselskaper til Inventum Holding AS.

2. Personopplysninger vi samler inn fra deg:
Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson, og kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og fødselsdato- og nummer.
Personopplysninger vi samler inn omfatter ditt navn, din bopelsadresse, ditt mobilnummer og e-postadresse.

Våre nettsider bruker informasjonskapsler (cookies), som kan brukes til å identifisere enkeltpersoner. En forklaring på hvorfor og hvordan vi bruker informasjonskapsler er gitt i punkt 11.

Kredittkortopplysninger blir ikke tatt imot eller lagret av oss.

3. Hvorfor vi samler inn personopplysninger:
Formålet med å samle inn personopplysninger er å kunne levere og tilpasse tjenestene våre til deg, samt opprettholde og videreutvikle dem, og å kunne tilpasse og målrette annonser og annen markedsføring som vises til deg som bruker av tjenestene våre.

4. Hvordan dine personopplysninger brukes:
Av personopplysningene vi samler inn om deg (se punkt 2), er det først og fremst din epost-adresse vi bruker:
Dette er for å kunne sende deg nyhetsbrev om våre arrangementer, eksklusive tilbud og forhåndssalg. Alle utsendelser skjer gjennom programmet MailChimp.

Eksempel: Har du tidligere kjøpt billetter til en konsert med en konkret artist, kan vi ved hjelp av den lagrede informasjonen fra ditt billettkjøp, opplyse deg gjennom e-post om at den samme artisten skal ha en fremtidig konsert på et av våre steder, og i noen tilfeller gi deg muligheten til å kjøpe billett før alle andre.
Det samme gjelder ved kjøp av andre tjenester, catering, selskapslokaler e.l. Vi vil benytte din kontaktinfo til å tilby deg tilbud og løsninger på tilsvarende bestillinger.

Epost-adressen din vil også kunne bli brukt i vår digitale markedsføring, eksempelvis til målretting av annonser.

Eksempel: Vi bruker Google Ads og Facebook som digitalt markedsføringsverktøy, og du vil kunne oppleve at du får opp annonser med Inventum eller et av våre serveringssteder som avsender opp i din nyhetsstrøm.

5. Hvordan du kan få tilgang til og hvordan du kan oppdatere dine personopplysninger:
Du kan når som helst aksessere og oppdatere dine personopplysninger ved å sende oss en e-post til post @ inventum.no, dersom du ønsker å oppdatere dine opplysninger.

6. Hvordan vi deler dine personopplysninger med andre:
Vi deler ikke personopplysningene dine med noen, men ditt navn og e-post opplysningene lagres og brukes til utsendelse av vårt nyhetsbrev, som du når som helst kan melde deg. Alle utsendelser har en egen meny for ‘utmelding’ nederst i nyhetsbrevet.

Vi kan utlevere personopplysninger til norsk politi eller annen offentlig myndighet dersom vi får forelagt en beslagsbeslutning, rettslig kjennelse eller annet tilsvarende krav om utlevering av informasjon.

7. Overføring av personopplysninger til land utenfor EU/EØS:
Vi overfører ikke dine personopplysninger til land eller organisasjoner utenfor land i EU eller EØS.

8. Hvor lenge vi oppbevarer dine personopplysninger:
Dine personopplysninger blir lagret i inntil 3 år etter at tjenestene og kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst 10 år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning.

9. Dine rettigheter:
Du kan når som helst trekke tilbake samtykke gitt etter denne Personvernerklæringen ved å kontakte oss på post @ inventum.no.

Du har rett til å få innsyn i dine personopplysninger, eller å kreve retting av feilaktige opplysninger vi har lagret om deg.

10. Din rett til å klage:
Dersom du har spørsmål eller innvendinger til hvordan vi behandler dine personopplysninger ber vi deg ta kontakt med oss på e-post post @ inventum.no.

Det er også mulig å sende en offisiell klage til Datatilsynet hvis du mener vår behandling av dine personopplysninger strider mot gjeldende personopplysningslov eller GDPR.

11. Cookie Policy:
Inventum Gruppen bruker cookies til å optimalisere nettstedet og brukeropplevelsen. En cookie er en informasjonskapsel som lagres midlertidig eller vedvarende som en liten fil på din datamaskin.

Om du ikke ønsker å akseptere vår bruk av cookies, kan du foreta endringer i din nettleser slik at din datamaskin automatisk avviser cookies.

12. Kontaktinformasjon
E-post: post @ inventum.no.
Tel: 986 37 000


Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss? Meld deg på her:

Melder på nyhetsbrev

Kontakt Oss

Inventum Gruppen driver en rekke restauranter og utesteder i Haugesund. Vi leverer også totalpakker til eventer og catering. Vi har over 30 års erfaring og lever opp til vårt slagord «Me fikse det..». Ta kontakt for et uforpliktende tilbud eller en hyggelig prat. Du finner oss i Smedasundet 92.

Kontor/postadresse:
Smedasundet 92, 5527 Haugesund

NB! Bordreservasjoner er ikke i orden før du får bekreftelse på mail.

Oppretter henvendelse
Mandag
09:00-15:00
Tirsdag
09:00-15:00
Onsdag
09:00-15:00
Torsdag
09:00-15:00
Fredag
09:00-15:00
Telefon
986 37 000